SPECIALS

Bij Veluwe Vergaderingen maken wij graag in overleg met u de dag of meerdaagse bijeenkomst meer dan geslaagd. En dat betekent ten alle tijden maatwerk. Hieronder een paar impressies van onze echt speciale en bijzondere maatwerk events waar wij met onze gasten nog steeds van nagenieten.

WINTERSE AFSLUITINGDe aanvraag kwam 9 november. Het event vond plaats op 14 december, de koudste dag van 2022.

Onze opdracht:
"Stoer en cool, echt wat anders niet doorsnee, goed eten en slapen, kampvuur, drankje en zanger"
"Experience om nooit te vergeten"

Het doel was 'samenwerken en elkaar beter leren kennen'. Immers, na 2 jaar verplicht, en nu nog steeds gewenst, thuiswerken is teambuilding en kennismaken een van de grootste wensen uit de zakelijke wereld momenteel. De groep bestond uit 40 heren en dames met verschillende nationaliteiten. We geven niet alles prijs op de foto's, maar geloof ons... ze zijn tot 'maximale hoogte gestegen' en hebben zichzelf op meerdere gebieden moeten overwinnen. En ja, dan leer je elkaar meteen kennen.

De dag was koud, de koudste van 2022, en het vroor 8 graden, maar de vorst maakte het nog magischer dan het al was. En voor ons bleek wederom, events verzorgen wij bij alle weertypes, van regen tot zonneschijn en van tropisch tot vorst!

Otterlo Events
Winterse Afsluiting
✓ Hunted spel als teambuilding
✓ Militaire bootcamp
✓ Winterse BBQ
✓ Outdoorpresentatie in 'living stijl'
✓ Bivakkeren in het tentenkamp

HELDEN VAN HARSKAMPMidden in de nacht melden op de werkvloer om vervolgens.... het maar uit te zoeken... Immers zo werkt de realiteit in de huidige arbeidsmarkt ook vaak. Welkom, hier zijn jouw spullen en zet hem op! Nou vooruit, ze laten je dan niet midden in de nacht melden. Maar deze groep dus wel, 4.00 uur sharp!
Zonder telefoon en met coördinaten. Zonder het aflopen van de coördinaten, geen nieuwe tips, geen gevulde maag, geen nieuwe bestemming, geen teamprestatie.


De quote 'Alleen ga je sneller, samen kom je verder', kreeg bij deze groep letterlijk handen en voeten. 


De opdracht was simpel, de heren mogen dit nog niet eerder hebben gedaan, oftewel, Veluwe Vergaderingen, creëer iets wat jullie nog nooit eerder hebben gedaan. De vraag is voor wie deze dag de grootste uitdaging was. Een ding staat vast, het was gaaf! Zo gaaf, dat dit bedrijf deze activiteit tot vaste introductie van nieuwe collega's heeft opgenomen.

Jeep bij De Boshut
Out of the box
✓ Samen proberen
✓ Samen werken
✓ Samen ervaren
✓ Samen bereiken
✓ Samen vieren


Meer informatie of een offerte opvragen?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen naar +31(0)318 - 59 12 31 of neem contact op via het contactformulier.