DAGVERGADERING op de VELUWE

Is het tijd voor een dag vergaderen buiten de deur? Bij Veluwe Vergaderingen hebben we vele opties om er een geslaagde bijeenkomst van te maken. Of u nu een standaard vergadering zonder toeters en bellen wil, een brainstorm of heidag moet organiseren of op zoek bent naar een geschikte locatie voor uw offsite vergadering. Bij Veluwe Vergaderingen zijn we ervan overtuigd dat we u altijd verder kunnen helpen dankzij onze vier unieke locaties. 

We geven u onderstaand graag een aantal mogelijkheden op de verschillende locaties van Veluwe Vergaderingen voor dagvergaderingen: Hotel & vergaderlocatie Kruller, In- & outdoorlocatie Otterlo Events en De Boshut. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, schroom dus niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen via het contactformulier zodat we uw wensen kunnen doornemen en advies kunnen geven over de best passende locatie of combinatie van locaties.

Dagvergadering
indoor

 • 08.30Binnenkomen

  Ontvangst met koffie en thee naar keuze en huisgemaakt lekkers
 • 0900Aanvang van de bijeenkomst

  Bij Kruller, De Boshut, Otterlo Events of Witte Hoes. Wij ontvangen op jullie op de best passende locatie voor jullie bijeenkomst.
 • 10.30Coffee break

  Vers gezette koffie of aan de bar of een lekkere gemberthee
 • 12.30Lunchtijd

  Met verfijne lokale gerechten of een stoer en stevig maal. De lunch wordt aangepast aan jullie dag en behoefte.
 • 13.30En door

  De ruimte is verfrist, eventueel in nieuwe opstelling, conform besproken. Of gaat jullie dag verder op een andere locatie of met een van onze activiteiten?
 • 16.00Energizer

  Een hartige, verfrissende snack om weer gefocust door te kunnen met de dag.
 • 19.00Diner of BBQ

  Een mooi diner bij Erik en Nathalie, een BBQ op de OFYR. U vraagt, wij draaien.

Dagvergadering
outdoor


Meer informatie of een offerte opvragen?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen naar +31(0)318 - 59 12 31 of neem contact op via het contactformulier.