DE BOSHUT

De Boshut is een unieke en bijzondere locatie. Het is letterlijk een hut midden in het bos. Extra bijzonder aan deze boshut is dat er een kudde Schotse Hooglanders op hetzelfde terrein loopt. Het kan dus voorkomen dat er tijdens de door u geplande brainstorm zomaar een hooglander om de hoek komt kijken. Het is een plek waar u helemaal back to basic gaat en waar u geniet van rust, zodat u met uw gezelschap ongestoord aan die brainstorm kunt beginnen of waar u eens dat lastige vraagstuk onder de loep kunt nemen.

Waarom kiezen voor de boshut?

✓ Unieke locatie
✓ Tussen de Schotse Hooglanders
✓ Co2-neutrale locatie
✓ Goed te combineren met een van de andere locaties

Mogelijkheden bij De Boshut

Een verblijf bij De Boshut wordt vaak gecombineerd met één van de andere locaties van Veluwe Vergaderingen. Een van de meest gevraagde arrangementen is 'Stoeien tussen de koeien'. Hierbij is de ontvangst bij Hotel Kruller en gaat het gezelschap daarna te voet of met een terreinwagen naar De Boshut (ongeveer 3 kilometer van Kruller). Hier wordt dan een brainstorm gehouden of vindt de off site vergadering plaats. Als afsluiter kan er worden gekozen voor bijvoorbeeld een borrel bij De Boshut of het vervolg van de meerdaagse bijeenkomst bij Hotel Kruller.


Meer informatie of een offerte opvragen?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen naar +31(0)318 - 59 12 31 of neem contact op via het contactformulier.