HOTEL & VERGADERLOCATIE KRULLER

Vergaderen, brainstormen, dineren en overnachten, het kan allemaal in Hotel & Vergaderlocatie Kruller. Een gezellig hotel met een eigen bistrobar en huiselijke vergaderruimtes.

Kruller ligt in hartje Otterlo, midden op de Veluwe, op slechts 950 meter van het Nationaal Park de Hoge Veluwe en met het Kröller-Müller Museum om de hoek. Door de centrale ligging in Nederland is het een ideale locatie. Vanaf het hotel bent u binnen 10 minuten op de A1, A12, A30 en A50.

Waarom kiezen voor Hotel & Vergaderlocatie Kruller?

✓ Inspiratievolle locatie met een knipoog naar het Kröller-Müller Museum.
✓ Persoonlijk, huiselijk en familiair.
✓ Lokale en huisgemaakte producten van Erik & Nathalie.
✓ Dicht bij natuur en cultuur, u vindt Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum op aan het einde van de straat.

Vergaderarrangementen bij Hotel & Vergaderlocatie Kruller

Bij Hotel & Vergaderlocatie Kruller is het motto 'klein is groots'. Schroom dus niet om contact op te nemen wanneer u iets in gedachten heeft voor een volgende bijeenkomst. Qua standaard arrangementen kan er gekozen worden voor een dagarrangement of meerdaagsvergaderarrangement. Bekijk de onderstaande afbeeldingen om alvast een beetje van de sfeer te proeven. Naast vergaderen, leent het hotel zich uitstekend voor brainstormsessies, ontbijtsessies, een lunchbreak of een afsluitende borrel of diner en u kunt natuurlijk overnachten. U kunt natuurlijk altijd, geheel vrijblijvend, langskomen om de locatie met eigen ogen te bekijken. Maak dan vooral een afspraak met Sonja.


Meer informatie of een offerte opvragen?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen naar +31(0)318 - 59 12 31 of neem contact op via het contactformulier.