Stoeien tussen de Koeien

Out of the box denken, uniek zijn en buiten je comfortzone, maar dit moet wel met resultaat aan het einde van de dag. En u mag er een locatie bij zoeken. Zuchten is niet nodig. Werken is stoeien en om dat worstelen en stoeien net iets leuker te maken, kunt u bij ons 'Stoeien tussen de Koeien'. Dit arrangement is op zichzelf te reserveren en kan gecombineerd worden met een dagvergadering of meerdaags vergaderarrangement.

Onze meest ludieke locatie voor een bijeenkomst, brainstorm, meeting en inspiratiesessie is wat ons betreft De Boshut: midden in het bos, tussen onze Schotse Hooglanders op 14ha groot terrein De Seintoren. De Boshut in Otterlo is een unieke eigengebouwde hut. Het is letterlijk een boshut: back to basic. Het is een van boomstammen gemaakte ronde hut die afgedekt is met een zeil. De boomstammen zijn eigen hout van de locatie waar De Boshut nu staat. In de hut staan banken en er is een houtkachel die ervoor zorgt dat de temperatuur aangenaam is.

Rondom de Boshut loopt onze kudde Schotse Hooglanders vrij rond. Het kan dus zijn dat er af en toe een nieuwsgierige Hooglander een kijken komt nemen. Wij kijken graag hoe De Boshut het beste past binnen uw planning of idee. Houdt u er rekening mee dat wij back tot basic werken? Dat wil zeggen, geen elektra, geen stromend water, inspiratie ten over.

Met een coordinaat op pad was spannend, bij De Boshut vergaderen verrassend en het bezoek van de Hooglanders spannend. Wij hebben wat beleefd en... niet geheel onbelangrijk, resultaat geboekt!

Daphne, Achmea


Stoeien tussen de Koeien?

Neem geheel vrijblijvend contact op via +31(0)318 - 59 12 31 of gebruik het contactformulier.