ETEN en DRINKEN
Bij Veluwe Vergaderingen maken wij graag in overleg met u de dag of meerdaagse bijeenkomst meer dan geslaagd. Een, of misschien wel het belangrijkste onderdeel is wellicht het Eten en Drinken tijdens de bijeenkomst. Op al onze vergaderlocaties, Hotel & Vergaderlocatie Kruller, Groepsaccommodatie 't Witte Hoes, In- & outdoorlocatie Otterlo Events en De Boshut is catering mogelijk. Welke locatie en manier van eten het beste past? Wij helpen u hieronder graag op weg.
Ontbijt
Lunch
Snack
Ontbijt
✓ Uitgebreid ontbijtbuffet
✓ Huisgemaakte producten
✓ Lokale leveranciers
✓ Ontbijt to go mogelijk
✓ Beste begin van de ochtend
✓ Uitgebreid ontbijtbuffet
✓ Huisgemaakte producten
✓ Lokale leveranciers
✓ Ontbijt to go mogelijk
✓ Beste begin van de ochtend
Lunch
✓ Lokale producten
✓ Warme gerechten
✓ Verse bereidingen
✓ Tussendoor
✓ Om mee te starten
✓ Lokale producten
✓ Warme gerechten
✓ Verse bereidingen
✓ Tussendoor
✓ Om mee te starten
Snack
✓ Als energizer tussendoor
✓ Als feestelijke afsluiting
✓ Als middagbreak
✓ Als energizer tussendoor
✓ Als feestelijke afsluiting
✓ Als middagbreak
Zelf koken
BBQ
GEIJT
Buffetten
Zelf koken
✓ Mogelijk in 't Witte Hoes
✓ Vaatwasser
✓ Combi Steamer/ Oven
✓ Grote koelkast en vriezer
✓ 8-pits fornuis
✓ Mogelijk in 't Witte Hoes
✓ Vaatwasser
✓ Combi Steamer/ Oven
✓ Grote koelkast en vriezer
✓ 8-pits fornuis
BBQ
✓ Mogelijk op alle locaties
✓ Op onze Ofyrs
✓ Vlees en/ of wild
✓ Vis
✓ Vega
✓ Mogelijk op alle locaties
✓ Op onze Ofyrs
✓ Vlees en/ of wild
✓ Vis
✓ Vega
Buffetten
✓ Mogelijk op alle locaties
✓ Seizoensbuffet
✓ Themabuffet
✓ Va. 20 personen
✓ Mogelijk op alle locaties
✓ Seizoensbuffet
✓ Themabuffet
✓ Va. 20 personen
Mogelijkheden per locatie voor Eten en Drinken
Onze locaties zijn ieder geschikt voor een eigen invulling. Bij 't Witte Hoes kunt u enkel de locatie reserveren in combinatie met een overnachting.
Meer informatie of een offerte opvragen?
Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen naar +31(0)318 - 59 12 31 of neem contact op via het contactformulier.