BRAINSTORM buiten op de VELUWE

Wat heb je nodig voor een goede brainstorm? Helemaal niks. Verveel je! Haal alle prikkels weg, verwijder alle ruis, want alleen dan wordt jouw creativiteit wakker geschud. Onder druk ben je meestal minder creatief. Jouw creativiteit wordt geblokkeerd omdat er meteen een vertaling komt naar haalbaar, praktisch en meetbaar. Juist met een goede brainstorm blijf je daar, in de beginfase, even vandaan. 

Kortom, weg van het bekende en op naar prikkelarme omgeving. Een prikkelarme omgeving klinkt lastig, maar is het niet. Ga moeder Natuur in. Ervaar dat deze helemaal niet prikkelarm of saai is, maar juist het startpunt van jouw 'anders denken'. 


STOEIEN bij de KOEIEN

Echt iets bijzonders? Dat is dus Stoeien tussen de Koeien! Of om precies te zijn: tussen de Schotse Hooglanders. Een plek voor een bijeenkomst waarbij je onder het toeziend oog van de hooglanders, de meest moeilijke vraagstukken te lijf kunt gaan en (te) gekke ideeën krijgt.

Bas de Groot

De Dag

  • Een GPS coördinaat en tijd voor ontvangst
  • 'De Seintoren' met 'De Boshut' tot jullie beschkking
  • Koffie, thee, water en vruchtensappen
  • Vers fruit en stevige outdoorlunch op locatie
  • Flipover en stiften
  • Mogelijkheid tot uitbreiding van de dag met diner op locatie, activiteit op locatie of verlenging naar meerdaags verblijf d.m.v. overnachting in ons Kruller of Witte Hoes
Geen WiFi, geen telefoon, geen calls, geen spoedjes. Je leunt tegen een van de bomen, mijmerend in de verte en laat jouw gedachten de vrije loop. Je geeft jouw creativiteit volop de ruimte onder de muzikale begeleiding van de vogeltjes. Is het zitten te statisch, dan maak je een wandeling over het 14 hectare grote terrein 'De Seintoren'. Langdurig en uitgebreid nadenken over minder belangrijke zaken of juist prioriteiten? Back to Nature en daarmee Back to the Point? De omgeving zal jou stof tot nadenken geven en inspireren.

Klaas Gort


Meer informatie of een offerte opvragen voor jullie dag outdoor?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen naar +31(0)318 - 59 12 31 of neem contact op.