BRAINSTORM op de VELUWE

U zoekt een leuke informele locatie waar u toch in rust een brainstormsessie kan houden? Dat kan bij ons in Otterlo. Hotel & vergaderlocatie Kruller biedt drie verschillende ruimtes aan, ieder met haar eigen inrichting en charme. Of u nu het gevoel wil ervaren alsof u in een bibliotheek zit of dat u juist alles zakelijke en strak geregeld wil hebben, het kan allemaal bij Kruller. En inspiratie volop, immers, de beste buur is het Kröller-Müller Museum.

BRAINSTORM

9.00 uur
Zet uw elektrische auto aan de laadpaal en wandel binnen bij ons in Otterlo. Kom naar de bar en geniet van een lekkere kop koffie of verse gemberthee. Een klein fingerfood ontbijtje om energierijk aan de slag te gaan.

9.30 uur 
Een grote tafel waar jullie omheen zitten als aftrap. Omringd door kunst met een knipoog en quotes van inspirerende kunstenaars om jullie te helpen in de 'out-of-the-box-modus' te komen. Van belang voor de start is natuurlijk het doel van jullie brainstorm. Trek ruim de tijd voor uit voor het uiteenzetten van een helder doel, de brainstorm zal effectief zijn. 

12.00 uur
De start van de brainstorm is gemaakt, even alle hersenspinsels laten zakken. Erik en Nathalie verzorgen verrassen jullie met een creatieve 'out-of-the-box' lunch, wat jullie inspiratie niet laat verslappen. Wat dat is, dat zie.. of eigenlijk proef je dan.


13.00 uur
Een momentje voor jezelf. Zowel voor kinderen als voor volwassenen is de tip om creatief te worden: je vervelen! Vervelen geeft ruimte tot dagdromen en dat kan bij Hotel Kruller, zelfs in een bed. In een ‘isolement’ krijgen ideeën alle vrijheid om te ontstaan en te groeien. Dus struin even naar de hei, strijk neer op een bankje bij de eng of maak een ommetje.

13.30
Een nieuwe focus op de dag vraagt een nieuwe opstelling van jullie omgeving. De tafels hebben plaatsgemaakt voor fauteuils, schilderezels, verfdoeken, verf,  kwasten, flipovers, stiften, post-its, scharen en pennen.

16.30 uur
Een goede brainstorm kent een einde. Eenmaal op dreef buiten de geijkte kaders is een eindtijd belangrijk. Goede ideeën ontstaan niet abrupt, niet op het gewenste moment, maar de kaders zijn na deze dag ongetwijfeld neergezet zodat er duidelijk vervolg gegeven kan worden binnen een volgende vergadering.Meer informatie of een offerte opvragen?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen en vragen naar Sonja op het nummer 0318-591231 of neem contact op via het contactformulier.