Vergaderen in de Veluwse bossen

Op zoek naar een plek midden in het bos op de Veluwe voor uw offsite vergadering ? Dan weten we bij Veluwe Vergaderingen de perfecte locatie: De Boshut. De naam zegt het al: een hut midden in het bos. En alsof dat nog niet natuurlijk genoeg is, loopt er een kudde Schotse Hooglanders in hetzelfde bos. Ziet u het al voor zich? Een nieuwsgierige Schotse Hooglander die letterlijk eens een kijkje komt nemen bij u en uw gezelschap. Unieker wordt het niet. De Boshut is als locatie geschikt voor bijvoorbeeld offsite vergaderingen en brainstorms, maar ook teambuildingsactiviteiten en outdoor activiteiten zoals dropping per terreinwagen.

Waarvoor is De Boshut geschikt?

De Boshut kan gebruikt worden voor een dagvergadering, maar ook als onderdeel van een meerdaagsvergaderarrangement.
We vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden. Om een idee te krijgen van hoe uw dag(deel) kan eruit kan zien, geven we graag bijvoorbeeld:

  • Ontvangst met koffie/ thee en huisgemaakte lekkernij bij ons Hotel Kruller
  • Wandeling of GPS dropping per Landrover of terreinwagen naar de locatie op 3 km afstand
  • Brainstorm of uw gewenste activiteit waarbij alle benodigdheden als flipovers en stiften aanwezig zijn
  • Afsluitende borrel waarbij gezorgd wordt voor brandende vuurtjes en gezelligheid

 

De Boshut: meer mogelijkheden

Meer informatie over de mogelijkheden of 'Stoeien tussen de koeien' kunt u vinden op Hotel Kruller. Natuurlijk is er nog veel mogelijk! Bel dan ook gerust op +31(0)318 - 59 12 31 om alle mogelijkheden te bespreken of laat ons uw wensen weten via het contactformulier (via de button onderaan de pagina) en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Meer informatie of een offerte opvragen?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen naar +31(0)318 - 59 12 31 of neem contact op via het contactformulier.