TEAMBUILDING op de Veluwe bij Otterlo Events

Zoekt u een leuke activiteit die de teamspirit binnen het team verbetert? Kijk dan eens wat Otterlo Events te bieden heeft. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes met als doel amusement of dat het draait om het verbeteren van de samenwerking en communicatie in het team. De teambuilding kan het hoofddoel zijn van jullie uitje, maar ook als onderdeel van jullie bijeenkomst kunnen wij een sterke teambuilding neerzetten in kortere tijd. Otterlo Events organiseert teambuildingsactiviteiten van 10 tot 220 personen. 

TEAMBUILDING DAG

6.00 uur
Het coördinaat is op voorhand ontvangen en hier wordt op jullie gewacht. Jullie worden klokslag 6.00 uur verwacht.
Maak je borst nat, want jullie samenwerking wordt hier gestart... en op de proef gesteld. 

8.00 uur 
Aankomst op de tweede locatie waar een uitgebreid ontbijt op jullie wacht. Na een stevig ontbijt is de eerste feedback ronde naar aanleiding van de eerste opdracht voor dag en dauw.

10.00 uur
De teambuilding gaat verder in carrousel vorm. In overleg met jullie zijn 3 workshops neergezet om de teambuilding groots aan te pakken. Moet er gewerkt worden aan 'luisteren'? Of verdiend 'samenwerken' de aandacht?  Spreekt 'vechten, vluchten of verbinden' jullie aan? Of kijken jullie graag zowel leerzaam als met een grote lach terug op deze dag? Wij vertalen dit naar bijvoorbeeld een Teamadventure, een workshop Schapen Drijven of een Boksclinic. 

12.30 uur
Een groepsactiviteit, geen kleine groepjes maar massaal met 1 opdracht aan de slag. Een lachworkshop? Een haka? Maar eerst wordt jullie gezamenlijke bedrijfsmissie verteld en uitgelegd. Immers, de teambuilding is nodig om een groter doel te realiseren.

12.30 uur
Ook met de lunch wordt jullie team onder de loep genomen. Er staat van alles gereed voor jullie. Nauwlettend wordt er gekeken wie het voortouw neemt, wie bakt de eieren, wie zorgt voor de groep, wie spoort wie aan? 

13.30 uur
Door met de teambuilding. In een workshop van 45 minuten wordt de volgende skill aangesproken, wakker geschud of de kop ingedrukt. Ook DISC kan een mooie toevoeging zijn op jullie teambuilding dag. Hiervoor tippen wij jou graag onze getrainde trainers met wie wij hiervoor samenwerken.

16.30 uur
De teambuildingsrondes zitten erop. Verdient de inzet nog een gezellige borrel of BBQ? Dat kan. Zit het er echt helemaal op? Dan wachten onze pendelbusjes op jullie om jullie terug te brengen naar jullie start coördinaat van vanochtend.

TEAMBUILDING MOMENT

Zoekt u een moment voor de teambuilding, een dagdeel of uurtje. Ook dat kan! Om de gespreksstof extra lading te geven, om de dag ontlading te geven of om een andere manier van samenwerken te bewerkstelligen. Iets naar beneden tippen wij de mogelijkheden voor teambuilding per tijdsduur.


Meer over teambuilding op de Veluwe?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen naar 0318-265265 en vragen naar Kayra of Sonja.