SPORTDAG op de VELUWE

Een sportdag op de Veluwe? Daar kunnen we bij Veluwe Vergaderingen wat mee! Met het team of misschien wel met het hele bedrijf een sportdag organiseren. Niets is ons te gek bij de locatie Otterlo Events, wat ons betreft de meest geschikte locatie voor een sportdag tot 220 personen. Laat ons weten wat de wensen zijn, met hoeveel personen u wilt komen en welke datum uw voorkeur heeft en we maken een mooi sportdagprogramma voor u op maat. Hieronder alvast wat inspiratie.

Voorbeeldprogramma tot 220 personen

10:00 uur
Rijdt de bus voor of parkeer jouw auto aan de overzijde van de straat op onze parkeerplaats. De sportieve enthousiastelingen van Otterlo Events verzorgen een warm ontvangst met koffie en thee, Otterlo Events befaamde MTB koek en een flinke dosis vitamines aan vers fruit.

10:30 uur
Welkomstwoord door jullie organisatie, de directie, de personeelsvereniging of de enthousiaste collega die deze dag voor jullie heeft bedacht. Een officiële 'aftrap' of een gezamenlijke warming-up. Op naar een gezellige en sportieve dag!

 

11:00 uur
De dag bestaat uit vier rondes van activiteiten waarvoor op voorhand voor is opgegeven. Van spektakel en actie, tot mooie wandeling en van gefocussed nadenken tot los in de creativiteit.  Wij maken in overleg met jullie een activiteiten programma passend bij jullie gezelschap. En waar wij dan zoal aan denken? Boogschieten, dodgebow, graffitiworkshop, VR escaperooms, teamadventures, special forces programma en een challengeparcours op hoogte... om maar even iets te noemen.

13:15 uur 
Tijd voor ontlading, bijpraten, ervaringen delen, een groepsfoto en... lunch. In onze buitenkeuken staan de smaakvolle broodjes op jullie te wachten, evenals de pannen om zelf de eieren te bakken, de vruchtensappen, groentesappen, soepen, salades en de melk. Jullie moeten nog even door, dus de witte motor kan geen kwaad ;-).

14:15 uur
Door met de volgende 2 rondes aan activiteiten. Voor een culinaire fan kunnen wij natuurlijk een wijnproeverij toevoegen aan het programma, maar bij een sportdag denken wij eerder nog aan een bootcamp, zeskamp of hunted tocht. Hoe dan ook zijn makkelijke schoenen, sportieve kleding en hopelijk een beetje zonnebrand aan te raden om mee te nemen.16:30 uur
Opfrissen, ja dat kan zeker, wij hebben douches op locatie. Dus pak een douche, neem een lekkere versnapering of bereid je voor op de PubQuiz. Hoe groot het gezelschap ook is, de PubQuiz wakkert de competitie zeker weten aan binnen jullie gehele bedrijf. Voor de winst hebben jullie alle capaciteiten nodig, jong en oud, man en vrouw, doeners en denkers en muzikale talenten en belezen intellectuelen.

18.30 uur
Zullen we de OFYR's aansteken voor jullie of worden jullie enthousiast van een FoodCourt. Hoe dan ook sluiten wij de dag af. Er zal lang worden nagepraat over de spierpijn...van het lachen.


Tip voor een sportdag: Otterlo Events