VERGADEREN op de Veluwe

De volgende vergadering staat weer voor de deur. Of eigenlijk buiten de deur, want het wordt weer een vergadering op locatie. De Veluwe, en dan specifiek Otterlo, is een uitermate geschikte plek voor een vergadering. Otterlo is centraal gelegen te midden van de A1, A12, A30 en A50. En niet geheel onbelangrijk: alle locaties van Veluwe Vergaderingen beschikken over eigen (gratis) parkeergelegenheid en zijn op 150m van het busstation te vinden.

Vergaderlocatie op de Veluwe

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie, kijkt u natuurlijk naar het soort vergadering dat u gaat plannen. Het kan zijn dat de dag er vrij zakelijk uit moet gaan zien, maar het kan ook zijn dat er gekozen moet worden voor een informelere sfeer of een plek waar ook de mogelijkheid is voor een vergaderbreak. Dan kunnen we u bij Veluwe Vergaderingen altijd aan de beste locatie helpen. Om een idee te krijgen lichten we onderstaand onze vier locaties uit:


Meer informatie over vergaderen op de Veluwe?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen naar +31(0)318 - 59 12 31 of neem contact op via het contactformulier.