PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT op de VELUWE

Bij persoonlijke effectiviteit draait het grotendeels om te leren kijken naar eigen capaciteiten. Een zoektocht naar een manier waarop jouw gedrag werkzaamheden efficiënter laat verlopen om doelgerichter resultaat te boeken en doelstellingen te behalen. De locatie van een training kan veel invloed hebben op hoe deelnemers zich voelen en daarmee indirect bijdragen aan het eind. Een bijzonder geschikte locatie voor uw training, 't Witte Hoes. Een prive accommodatie voor trainer en deelnemers, samen zonder anderen.

Huiselijke privélocatie

Wanneer u graag wat meer extra privacy wenst, is 't Witte Hoes een goede keuze. Deze voormalige dokterswoning in Otterlo kunt u in zijn geheel afhuren. Zo weet u zeker dat u niet gestoord wordt of hinder heeft van andere gasten tijdens een persoonlijk moment. Een huiselijke sfeer en knus terras dragen bij aan het informele gevoel voor goede gesprekken. U trekt zich rustig terug in de lounge of in 't zonnetje op het terras voor het goede gesprek. De koelingen zijn gevuld en er is ten alle tijde koffie.

Gezamenlijke ruimtes

In 't Witte Hoes verblijft u samen zonder anderen. Een warme, huiselijke leefruimte met gezellige bar wachten op jullie. Hier kan in alle mogelijke opstellingen vergadert worden. Daarnaast kunnen jullie je terug trekken in de lounge waar het lekker vertoeven om de schouw is. Daarnaast is er een grote professionele keuken om zelf aan de slag te gaan indien gewenst. Zo niet, geen zorgen, wij verzorgen jullie graag van 's ochtends tot 's avonds laat.

Overnachten

In 't Witte Hoes verblijft u samen zonder anderen. U reserveert met uw privé gezelschap met 4, 10, 13 of 14 hotelkamers, allen voorzien van eigen badkamer. In het Voorhuis hebben wij 2 kamers op de begane grond. Wanneer u het Achterhuis met 4 kamers reserveert beschikt u ook over 1 kamer op de begane grond. De kamers op de eerste etage zijn bereikbaar per trap.

Eten en Drinken

't Witte Hoes biedt een professionele keuken waarin zelf gekookt mag worden. Maar wij kunnen jullie ook volledig ontzorgen en alle maaltijden bereiden. Van ontbijt, lekkernijen, lunches, snacks en diners. Ten alle tijden maken wij een offerte op maat zodat wij de perfecte randvoorwaarden voor de training persoonlijke effectiviteit samenstellen.

Omgeving

Binnen 5 minuten bent u in het bos, op de heide of zandverstuiving voor een verfrissende wandeling. Op 750m van 't Witte Hoes, aan het einde van de straat bevindt zich de entree van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. 


Meer informatie of een offerte opvragen?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen naar +31(0)318 - 59 12 31 of neem contact op via het contactformulier.