OFFSITE op de VELUWE

Er moet een offsite gepland worden, de hoogste tijd om buiten de deur te vergaderen. Bij Veluwe Vergaderingen worden drie uiteen liggende vergaderlocaties aangeboden. De overeenkomst tussen de drie locaties is eenvoudig: één team dat u verwelkomt en één contactpersoon voor combinaties tussen de drie locaties. Nu is de vraag of uw offsite het beste rendeert in een klassieke groepsaccommodatie, een informeel hotel met kunstzinnige knipoog of een outdoorlocatie met vergaderzaal.

Off watte ...

Wie weet hebt u ze ook wel voorbij zien komen, de #offsite #eigenaarschap #gamechanger #transitie, maar wat is het nou precies? De term off site vergaderen is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Uit San Francisco om precies te zijn. Kort door de bocht? Het is 'gewoon' een vergadering. Alleen wordt er bij een offsite vergadering niet in de standaard 'u'tjes vergaderd, maar de vergaderplek is unieker. De locaties bij offsites zijn meer inspirerend en ongewoner.

Dus misschien zijn het wel de kantoorcliché van tegenwoordig, maar ... We gaan er gewoon in mee, dus (komen ze hoor!) pak je rol, en ga voor een transitie in de welbekende vergaderwereld. Wees dit keer zelf die gamechanger door bij een locatie te kiezen van Veluwe Vergaderingen, volg die customer journey en ... and so on!

Wat zijn dan offsite vergaderlocaties van Veluwevergaderingen?

We zetten graag een aantal locaties op een rijtje met ieder zijn unieke voordelen. Twijfelt u over wat voor u de meest geschikte locatie is? Neem dan gewoon contact met ons op en vraag naar Kayra of Sonja. Dit kan via het contactformulier of bel ons op +31(0)318 - 59 12 31, dan kunnen we naar aanleiding van uw wensen precies vertellen waar u een succesvolle offsite vergadering kunt inplannen.
Meer informatie of een offerte opvragen?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen naar +31(0)318 - 59 12 31 of neem contact op via het contactformulier.