HEIDAG op de VELUWE

Voor de perfecte heidag heeft u wat ons betreft minimaal een unieke vergaderlocatie nodig in de natuur. Dat kan, op meerdere manieren en locaties. En het meest voordehandliggend is de hei. Een mooie omgeving, vooral tijdens de bloei van de heide, maar vooral 'prikkelarm'. Meer hei is minder afleiding en zo komt u sneller tot de kern van uw bijeenkomst.

Wat ons betreft is een bloeiende heide een randvoorwaarden voor een Heidag, dus... de Heidag vindt plaats in augustus en september.

Of u de gehele bijeenkomst op de heide neerstrijkt of voor een frisse neus op de heide gaat, een heisessie/heidag zal succesvol zijn. Een nieuwe omgeving vraagt van iedereen een aanpassing, denk alleen al aan het feit dat er (eventjes) geen wifi is. Een nieuwe omgeving zet iedereen op scherp en laat je denken buiten de traditionele kaders.

De Heidag... Een hippe term? Een jeukwoord? Een dagje Veluwe met tafels bij voorkeur in een 'uutje'? Welnee, een heidag is een dag op heide welke het mooiste bloeit tussen half augustus en half september. En heide is er rondom volop: Ginkelse Heide, de heidevelden op Nationaal Park de Hoge Veluwe, bij Planken Wambuis en bij het Deelerveld.

Sonja

Een heidag

  • Ontvangst met koffie of thee naar keuze en huisgemaakt lekkers zoals een cinnamon bun
  • Uitleg over de GPS om met een mooie wandeling op de heide te belanden. Liever te voet of liever per fiets, beide is mogelijk.
  • Flipover en trainerstoolkit
  • Koffie, thee en Veluws water
  • Mintjes en zuurtjes, vers fruit en koekjes
  • Rijk belegde broodjes  op locatie geserveerd met verse vruchten- en groentesappen
  • Terugkeer van de heide terug naar de ontvangst locatie
  • Afsluiten met een borrel of misschien gezellig tafelen? Of wellicht is een Heidag te kort en vervolgt de Heisessie zich morgen na een goede nacht slapen.

 

Nationale Park de Hoge Veluwe

Nationale Park de Hoge Veluwe is te vinden in Otterlo, in de straat bij onze vergaderlocaties Kruller en Witte Hoes.

Het Nationale Park de Hoge Veluwe biedt fantastische natuur voor een wandeling of mooie fietstocht. Bij de entree kunt u gebruik maken van de witte fiets welke in het gehele park kosteloos gebruikt kan worden. 

Voor Kunst en Architectuur of Historische Verhalen bent u in het Nationale Park de Hoge Veluwe op de juiste plek. Op dit 5400 hectare grote park bevinden zich het befaamde Kröller-Müller Museum, met veel werk van Vincent van Gogh en Jachthuis Sint-Hubertus Inspiratie op de heide, dat is hier. 

 

De Boswachter

De heidag of heisessie echte lading, of eigenlijk ontlading, geven? Maak dan een wandeling met de boswachter. Geniet van een frisse neus tijdens een wandeling over de verschillende soorten heide.

In het Nationale Park de Hoge Veluwe komen verschillende heidesoorten voor zoals struikheide, dopheide, kraaiheide en lavendelheide. Laat de boswachter zijn kennis delen, niet alleen over de flora, maar zeker ook over de fauna.

Wanneer u de tijd beschikbaar heeft van een goede twee uur, weten wij zeker dat u veel meer zult zien dan gedacht, veel meer zult leren dan verwacht en dit allemaal tijdens een ontspannende tocht te voet. 

 


Meer informatie of een offerte opvragen voor uw heidag?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen naar +31(0)318 - 59 12 31 of neem contact op via het contactformulier.