DIRECTIE OVERLEG op de VELUWE

Een bijzonder geschikte locatie voor een directie overleg is 't Witte Hoes. Een accommodatie enkel en alleen voor jullie directie zodat jullie de kwartaalafsluiting, jaarplannen of lange termijn visie ongestoord kunnen samenstellen.

Huiselijke privélocatie

Wanneer u graag wat meer extra privacy wenst, is 't Witte Hoes een goede keuze. Deze voormalige dokterswoning in Otterlo kunt u in zijn geheel afhuren. Zo weet u zeker dat u niet gestoord wordt of hinder heeft van andere gasten tijdens een persoonlijk moment.

Een huiselijke sfeer en knus terras dragen bij aan het informele gevoel voor goede gesprekken. U trekt zich rustig terug in de lounge of in 't zonnetje op het terras voor het goede gesprek. De koelingen zijn gevuld en er is ten alle tijde koffie.

De Accommodatie

4, 10, 13 of 14 tweepersoonskamers met eigen sanitair (2 op de begane grond)
Een volledig uitgeruste professionele keuken
Een huiskamerrestaurant met bar en schouw
Een knusse lounge met schouw om u even terug te trekken
Een terras om gezamenlijk te genieten van ’t zonnetje
Eigen parkeerplaats
Snelle wifi

Eten en Drinken

Wij verzorgen jullie verblijf van top tot teen. Van een mooi ontbijt, naar een lekkere lekkernij. Vervolgens van een lokale, biologische lunch, naar een eigentijdse vegan snack. En dan als pronkstuk, een mooi diner van Erik en Nathalie.
Jullie focussen jullie op de te behandelen agenda en wij verzorgen de randvoorwaarden en omlijsting.

Omgeving en Activiteiten

Binnen 5 minuten bent u in het bos, op de heide of zandverstuiving voor een verfrissende wandeling. Op 750m van 't Witte Hoes, aan het einde van de straat bevindt zich de entree van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Daarnaast is Otterlo Events de In- & outdoorlocatie om het directie overleg een element van #teambuilding, #fun of #ontspanning te verzorgen.


Meer informatie of een offerte opvragen?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen naar +31(0)318 - 59 12 31 of neem contact op via het contactformulier.