BRAINSTORM op de VELUWE

Tijd voor creativiteit, out-of-the-box, nieuwe ideeën, chaos en de verre stip op de horizon, brainstorm dus. En laat Kruller nu de goede buur van het Kröller-Müller Museum zijn op Nationaal Park de Hoge Veluwe waar volop inspiratie te vinden is.

Wat is een brainstorm?

Een creativiteitstechniek waarbij het waardeoordeel op de ideeën wordt uitgesteld totdat alle ideeën zijn opgesomd. Het streven is zoveel mogelijk ideeën verzamelen. Dus het wordt schrijven, roepen en spuien geblazen. Later kunnen de beste ideeën uitgewerkt worden, maar het doel is in eerste instantie niet direct een realistisch kant-en-klaar idee afleveren.

Wist u dat ...

Wist u dat sport de creativiteit bevordert? Een bootcamp is de meest ideale fysieke actie om creatief te worden. Immers, sporten met autobanden en aandrijfassen is toch ietwat bizar en out-of-the-box nietwaar? Voor de bootcamp kunt u dan tijdens de dag naar Otterlo Events. Hier kunt u te voet, per fiets of per terreinwagen naar toe. Net wat uw voorkeur geniet!

Buiten brainstormen

Wat natuurlijk ook een mogelijkheid is, is buiten brainstormen. De Boshut is hier heel geschikt voor. Deze locatie midden in het bos en tussen de Schotse Hooglanders, zorgt er bij voorbaat al voor dat u helemaal out-of-the-box bent. Deze bijzondere locatie is helemaal alleen voor u en uw gezelschap (op misschien een nieuwsgierige hooglander na). In alle rust kunt u hier flink brainstormen.

Wilde ideeën krijgen is een kunst

Wilde ideeën zijn de beste tijdens de brainstorm. Wij bieden 2 manieren om de creativiteit te stimuleren:

1. 'Kunst om creatief te worden’
Hotel Kruller verzorgt een grote tafel waar u omheen zit of u kiest voor luxe fauteuils vergezeld met schildersezels, flip-overs, bierviltjes, post-its, verf, stiften en markers om uw creativiteit volledig los te laten gaan. Omringd door kunst met een knipoog en quotes van inspirerende kunstenaars kunnen de drijfveren zijn om u te helpen in de out-of-the-box-modus te komen.

2. ‘Verveel je’
Zowel voor kinderen als voor volwassenen is de tip om creatief te worden: je vervelen! Vervelen geeft ruimte tot dagdromen en dat kan bij Hotel Kruller, zelfs in een bed. In een ‘isolement’ krijgen ideeën alle vrijheid om te ontstaan en te groeien.

Wanneer u voor Kruller kiest voor uw brainstorm, wordt u bijvoorbeeld ontvangen in een plenaire ruimte in een door u gewenste setting. Vervolgens krijgt elke deelnemer een klapstoel en knapzak mee om zich gedurende een uur terug te trekken met de betreffende opdracht.

 


Meer informatie of een offerte opvragen?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt bellen naar +31(0)318 - 59 12 31 of neem contact op via het contactformulier.